maanantai 23. syyskuuta 2013

Kifun päivä!

Tänään taas heräsin siihen ku Kifu oli mun päällä ja nuoli mun naamaa.. Se ei ole mitenkään erityisen ihanaa niinku moni luulis, koska Kifu herättää liian aikaisin vapaapäivinä. Kuitenki nousin ylös, ruokin Kifun ja sehän tietysti meni takasin nukkumaan. On se vaan nii prinsessa <3

Ostin tänään Kifulle uuden lelun ja nyt se on varmaan paras juttu ikinä! Ostin sellasen narujutun missä on päässä sellanen violetti vähän niinku iso pöyhkeä höyhen. Kifu innoissaan juoksee sen perässä ja vaikka sitä ei liikutteliskaan nii se jäsertää sitä mielellään yksinäänkin. :)

Viikko sitten huomasin Kifun vasemman korvan vieressä karvattoman kohdan ja tutkiskelin sitä, mutta mitään en löytänyt. Ajattelin, että sitä varmaan vain kutittaa, mutta mikä? Tänään huomasin että karvoja oli lähtenyt laajemmaltakin alueelta, ja huomasin siinä olevan KELTAISEN RAHKAN. Kipeä se ole ja antaa kyllä koskea siihen. Soitin kuitenkin äidille ja kysyin tietäiskö se mitä siinä on, mutta käski laittaa Ceridal öljyä, jotta se ehkäisis sitä kutiamista. Laitoin sitä pikkusen ja kysyin myös naapurilta (Topin omistajalta) tietäisikö mikä se olisi. Naapuri kävi katsomassa ja tutkiskeli sitä, mutta ei tullut oikein mihinkään tulokseen. Naapuri soitti kaverilleen joka on eläinlääkäri ja eläinlääkäri käski vain puhdistella sitä kohtaa. Naapuri antoi minulle ainetta, mikä täytyy sekoittaa runsaaseen veteen ja puhistelen sillä jopa viisi kertaa päivässä viikon ajan ja seurailen sitä. Ainetta on siis käytetty aikaisemmin Topin haavaan kun pallit leikattiin pois. Eli nyt ei auta kuin seurailla ja puhdistella haavaa. Kertokaa toki jos tulisi mieleen jotain mikä voisi olla?

(Anteeks kuvat ei suostu latautumaan ... )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti