tiistai 8. lokakuuta 2013

Topias!

Pari kertaa oon Topin kanssa käyny ulkoilemassa tässä viikon aikana ja Topi on ollu tosi nätisti !
Viime tiistaina kävin Heidin kanssa käyttää koiria juoksemassa! (Heidin blogiin pääset TÄSTÄ). Heidi omistaa kolme suloista koiraa. Cira on 2-vuotias hollanninpaimenkoira narttu, Ykä on reilu vuoden ikäinen hollanninpaimenkoira uros ja Jade on 5kk ikäinen valkoinenpaimenkoira. Topi oli tietenkin mukana ja koirat tulikin paremmin toimeen mitä oletin !

Aluksi tutustutettiin Topi kaikkiin yksitellen ja aloitettiin Cirasta. Cira tietenkin oli ihan perus narttu että piti vähän isotella urokselle ja ääntä lähti! Seuraavaks tuli Jade ja tyttö jännitti Topia aluks, mutta kyllä se sitten ajan kanssa rupes lämpeemään ajatukselle. Viimeisenä, muttei kuitenkaan vähäisimpänä, tuli Ykä ja nämä tuli lähes heti toimeen.
Minä otin Topin ja Jaden ja Heidillä oli Cira ja Ykä. Päästiin tutulle aukiolle ja päästettiin Topi, Ykä ja Jade irti. Leikki suju tosi hyvin Ykällä ja Topilla, Jade vain juoksi perässä. Odotettiin ehkä jotain pientä rähjäämistä, mutta mitään sellasta ei ollut. Eli siis positiivinen yllätys! Cira päästettiin kun Ykä otettiin kiinni, ja sittenhän Topin ja Cirankin juttu luisti, mutta ne ei leikkiny nii kiivaastii keskenään niinku Ykä ja Topi. Tosi mukavaa oli!

Toisena kertana kävin Ceran ja Topin kanssa, joten siitä voit lukea TÄSTÄ !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti