keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Laihdutus, shoppailu!

Hello everyone!

Tänään oli vaihteeks vapaapäivä koulusta, joten tuli nukuttua taas ihan liian pitkään... Mun "aamu" kuitenkin alko suihkulla, aamupalalla ja laittautumisella. Lähdin käyttämään Aapeli -koiraa lenkillä Jennan kanssa ja Aapeli olikin hurjan virkeänä vaikka ei ollut suostunut syömään pariin päivään ja juominenkin oli ollu hankalaa. Eli siis nyt varmaan mietitte että mikä Aapeli? Käyn muutaman kerran viikossa käyttämässä puoli vuotiasta hovawarttia lenkillä, sekä vähän kouluttelen eteenpäin, sillä erään naisen jalka on juuri amputoitu ja näkee huonosti, niin ei tällä hetkellä itse pysty lenkittämistä hoitamaan.

Aapelireissun jälkeen lähettiin Kontista hakemaan ruokapöytä neljällä tuolilla mikä käytiin eilen varaamassa. Lasinen pöytä hommattiin ja siitä tuli ihan siistin näkönen kun vaan putsailin sitä ja hommasin pöytätabletit ! :) Käytiin myös Ikeassa ja HalpaHallissa ja vähän pientä shoppailua ja ruokaostoksia! Nyt vaan kotona illanviettoo, eli iltapala, rentoutuminen ja sit nukkumaan!

En edellisessä postauksessa tainnut kertoa että aloin laihduttamaan! JEE! Paljon on pudotettavaa, mutta haluan olla tyytyväinen omaan kroppaani ja haluan myös että Joonas on. Tein tänään itselleni pienen liikuntasuunnitelman joten kokeilen sitä huomisesta eteenpäin! Laihdutan sellasella taktiikalla, että syön säännöllisesti, vähensin punaisen lihan syöntiä, lisäsin kaiken maailman maustamattomat rahkat sun muut. Jätin myös pois kokonaan vaalean leivän, vaalean riisin, ymsyms. Eli nyt tyydyn tummaan ja täysjyvään! Paljon kasviksia tietysti ja nestettä!

Antakaa hyviä vinkkejä ja toivottakaa tsemppiä! Sitä tarvitaan!

(Lisäilen kuvia huomenna kun en tänään oo jaksanu kuvailla!)

HYVÄÄ YÖTÄ! <3


1 kommentti:

  1. Lihaa saa laihduttaessa syödä kun muistaa kohtuuden. Myös kana ja kala terveellisiä, mutta lihassa en söisi sikaa vaan nautaa. Paljon maitorahkaa, raejuustoa ja puuroja esimerkiksi. Leivät olen jättänyt itse kokonaan pois. Välillä syön fazerin real ruisleipää (hyvää oikeasti) ja ehkä jotain rukiista riisipiirakkaa, muuta en. Paljon marjoja ja kasviksia myös suosittelen ja kaikki sokeri pois. Ei siis sokeria teehen, kahviin, puuroihin jne. Myös herkut ihan kokonaan pois jos haluaa oikeasti tuloksia. Kannattaa aloittaa vaikka karkkilakolla, itsellä toimii. Pian kuukausi täynnä aloituksesta eikä ole edes kauheasti mieli tehnyt. Välillä pitää muistaa palkita ettei mene into. Ja ei saa odottaa tuloksia liian nopeasti! Tsemiä

    VastaaPoista