sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Uusi vuosi ja uudet kujeet

Moikka!

Ajattelin nyt taas ruveta kirjottaa vähän aktiivisemmin tänne uuden vuoden kunniaks! Aikasemmin ei tullu kirjoteltua hirveemmin kaiken hässäkän takia, joten kerron vähän mitä on tapahtunu.

Viime vuoden loppupuolella on tapahtunut kaikenlaista! Esimerkiksi otettiin uusi koira, jonka nimi on Mutu. Mutu on sekarotuinen ja täytti itsenäisyyspäivänä 2-vuotta. Mutussa on Newfounlandinkoiraa, Berninpaimenkoiraa ja Landseeria. Tämä neiti on kaikkien kaveri ja jopa kutsuisi varkaatkin kotiin ilomielin! Eli ei tästä vahtikoiraks ole.

Koulussa piti kirjottaa päättötyö jonka sain valmiiksi juuri ennen joululomaa ja olen aika tyytyväinen siihen mitä sain aikaan. Kirjoitin poliisikoira Severistä, joka onkin monille jo tuttu poliisit -sarjasta. Sain paljon tietoa ja jopa enemmänkin mitä osasin odottaa! Pääsin jopa tapaamaan tulevaa poliisikoiraa ! :) Toivottavasti tämä koulu rupeis nytten sujumaan vähän paremmin mitä aikaisemmin vaikka en pääsekään valmistumaan vielä tänä keväänä.

Muutettiin uuteen asuntoon Joonaksen kanssa uuden vuoden aikoihin joten kauheeta sählinkiä on ollut. En tykkää yhtään tehdä muuttoa, sillä se on niin törkeen stressaavaa.. Muutto kuitenkin ohi ja tavarat purettu! Onneksi oli apuna uudet ihanat ystävät Jenna ja Jussi! <3 Uusi vuosi meni myös Jennan ja Jussin kanssa baareillessa :)

Vaikka en pääse valmistumaan vielä tänä keväänä niin pystyn aloittamaan toisen koulun mikä on lähinnä kurssiluontoinen. Kerron sitten myöhemmin tästä koulusta lisää kunhan on ajankohtaisempaa. Tulevaan kouluun liittyen on hyvällä tuurilla suurempiakin suunnitelmia tulevalle! :)

Omaa koiraa olen hankkimassa kunhan rahatilanne sen sallii. Harrastamaan olisi tarkoitus päästä, sillä tästä nykyisestä koirasta ei ole harrastamaan sitä lajia mitä haluan. Mutu hommattiin lähinnä Joonakselle ensikoiraksi ja hyvin on pärjätty! :) Kifukin on hyväksynyt Mutun mukavasti varsinkin sen jälkeen ku leikkautettiin Kifu! :)

Mutta hyvää yötä kaikille ja hyvällä tuurilla olis uutta ulkoasua tulossa! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti